«2ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Ι.Σ. Ηρακλείου & 2ο Κοινό Συνέδριο Ι.Σ. Ηρακλείου – Ι.Σ. Αμμοχώστου»
7 Νοεμβρίου, 2025 2025-11-07 12:24«2ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Ι.Σ. Ηρακλείου & 2ο Κοινό Συνέδριο Ι.Σ. Ηρακλείου – Ι.Σ. Αμμοχώστου»
«2ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Ι.Σ. Ηρακλείου & 2ο Κοινό Συνέδριο Ι.Σ. Ηρακλείου – Ι.Σ. Αμμοχώστου»
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου και ο Ιατρικός Σύλλογος Αμμοχώστου
σας προσκαλούν στο «2ο Πολυθεματικό Συνέδριο του Ι.Σ. Ηρακλείου & 2ο Κοινό Συνέδριο Ι.Σ. Ηρακλείου – Ι.Σ. Αμμοχώστου», που θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στις 21–23 Νοεμβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το συνέδριο, με την ονομασία «ΣΙΜΑ», εμπνέεται από την πρώτη καταγεγραμμένη αναφορά σε ιατρό της Μινωικής εποχής, που βρέθηκε σε πιθάρι της Φαιστού τον 17ο αιώνα π.Χ.
Στόχος του συνεδρίου είναι να ενισχύσει την συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, να στηρίξει τους νέους ιατρούς και να ανοίξει διάλογο με την κοινωνία.
Παρακαλούμε διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση…Παρακαλούμε διαβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου…
