Καλωσορίσατε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Καρδιολογίας Γεώργιος Εμμ. Κοχιαδάκης

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει αναδείξει ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της καινοτομίας, Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην κάλυψη των πολύπλευρων εκπαιδευτικών, ερευνητικών κοινωνικών αναγκών που αναδύονται σε μια εποχή προκλήσεων, με προσήλωση στις αρχές της επιστημονικής δεοντολογίας, της ηθικής ευθύνης και της δικαιοσύνης.

Προπτυχιακές Σπουδές

Αγαπητοί φοιτητές μας, ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που αφορούν τις Προπτυχιακές Σπουδές σας.

ενημερωθείτε...

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Η Ιατρική Σχολή διαθέτει αλλά και συμμετέχει σε μια μεγάλη πληθώρα ΠΜΣ που καλύπτουν ένα ταιράστιο εύρος αναγκών.

ενημερωθείτε...

Ερευνητική Δραστηριότητα

Το προσωπικό (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ) αλλά και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της σχολής μας συμμετέχουν σε ένα πολυβραβευμένο, ευρύ και στοχευμένο φάσμα ερευνητικών δραστηριοτήτων.

ενημερωθείτε...

Εκδηλώσεις

Η Σχολή μας εκτός από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χαρακτήρα της στοχεύει και στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή της στην κοινωνία της πόλης και του νησιού με εκδηλώσεις, δρώμενα και  δραστηριότητες.

ενημερωθείτε...

Το Τμήμα Ιατρικής ανήκει στην Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΠΚ) και ιδρύθηκε με το ΠΔ 653/76 αρχικά ως Ιατρική Σχολή εξαετούς φοίτησης. Μετά την Εισαγωγή του Νόμου Πλαισίου για τα ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Ν. 1268/82, η Ιατρική Σχολή μετονομάστηκε σε Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Παν/μίου Κρήτης. 

Το Τμήμα Ιατρικής του ΠΚ αρχικά στεγάστηκε σε προκατασκευασμένα κτίρια του Πανεπιστημίου που ευρίσκονται 4 χιλιόμετρα νοτίως του Ηρακλείου, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Άρχισε να λειτουργεί το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 με την εισαγωγή των πρώτων 91 φοιτητών του. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ορκομωσία πτυχιούχων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

Take a tour and you will find the best university in the state. The video will take you to every places in this university.

Title here

We don’t just give students an education and experiences that set them up for success in a career. We help them succeed in their career—to discover a field they’re passionate about and dare to lead it.

Δραστηριότητες Σχολής

There're no item that match your search criteria. Please try again with different keywords.

Subscribe To Newsletter

Get updates to news & events
Please install and activate the "Newsletter" plugin to show the form.