Καλωσορίσατε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Καρδιολογίας Γεώργιος Εμμ. Κοχιαδάκης

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έχει αναδείξει ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο στους τομείς της εκπαίδευσης, της έρευνας και της καινοτομίας, Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην κάλυψη των πολύπλευρων εκπαιδευτικών, ερευνητικών κοινωνικών αναγκών που αναδύονται σε μια εποχή προκλήσεων, με προσήλωση στις αρχές της επιστημονικής δεοντολογίας, της ηθικής ευθύνης και της δικαιοσύνης.

Προπτυχιακές Σπουδές

Αγαπητοί φοιτητές μας, ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που αφορούν τις Προπτυχιακές Σπουδές σας.

ενημερωθείτε...

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Η Ιατρική Σχολή διαθέτει αλλά και συμμετέχει σε μια μεγάλη πληθώρα ΠΜΣ που καλύπτουν ένα ταιράστιο εύρος αναγκών.

ενημερωθείτε...

Ερευνητική Δραστηριότητα

Το προσωπικό (ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ) αλλά και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της σχολής μας συμμετέχουν σε ένα πολυβραβευμένο, ευρύ και στοχευμένο φάσμα ερευνητικών δραστηριοτήτων.

ενημερωθείτε...

Εκδηλώσεις

Η Σχολή μας εκτός από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χαρακτήρα της στοχεύει και στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή της στην κοινωνία της πόλης και του νησιού με εκδηλώσεις, δρώμενα και  δραστηριότητες.

ενημερωθείτε...

Courses in English

English Language Courses for foreign students.

read more...

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης άρχισε να λειτουργεί το ακαδημαϊκό έτος 1984-85 με την εισαγωγή 91 φοιτητών. Το Νοέμβριο-Δεκέμβριο 1984 έγιναν οι πρώτες εκλογές μελών Δ.Ε.Π. της Ιατρικής. Σήμερα, στην Ιατρική Σχολή υπηρετούν 127 μέλη Δ.Ε.Π. κατανεμημένα σε 10 Τομείς.

Η Ιατρική Σχολή δέχτηκε φέτος 161 φοιτητές που σημείωσαν επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Σ’ αυτούς θα προστεθούν φοιτητές που εγγράφονται μετά από ειδικές εξετάσεις (ομογενείς) ή και χωρίς εξετάσεις (αλλοδαποί και πάσχοντες από σοβαρούς λόγους υγείας), φοιτητές που μεταγράφονται από άλλα Ιατρικά Τμήματα της Ελλάδος και πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. που εισάγονται στο Τμήμα Ιατρικής μετά από κατατακτήριες εξετάσεις.

Η εγγραφή των πρώτων μεταπτυχιακών φοιτητών στα Π.Μ.Σ. για Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) έγινε το 2003-2004. Σήμερα λειτουργούν στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανωμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα που παρέχουν υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Ορκομωσία πτυχιούχων Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

Take a tour and you will find the best university in the state. The video will take you to every places in this university.